Netflix

10 Cele Mai Vizionate Serii Netflix și Filme în Carantină!

Mulți dintre noi ne bucurăm că avem timp să prindem din urmă de serialele TV a căror fani suntem sau să vedem filmele preferate în acest moment pe Netflix. Cu toate acestea, diverse platforme au publicat noi seriale TV care au fost vizionate și iubite în întreaga lume. Iar, dacă ai rămas fără inspirație şi cauți ceva la care să te uiți iată, vă recomandăm Top 10 seriale Netflix și filme care au fost cele mai vizionate în timpul carantinei din răspunsurile din întreaga lume.

 

Tiger King:' Where are they now? - CNN

Tiger King

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness sau doar Tiger King este un documentar despre o crimă reală din 2020.

Probabil ai auzit acest titlu undeva sau de la cineva, deoarece a ridicat câteva subiecte controversate. Dacă nu, iată esența acestui „spectacol”. Tiger King este o miniserie a unui îngrijitor de animale, Joe Exotic, care are 12.000 de tigri. El a fost acuzat de abuz și exploatare a animalelor sălbatice de către Baskin, care este proprietarul Asociației Salvarea Pisicilor Mari.

Există însă mai multe serii, deoarece sunt implicate mai multe figuri. Bhagavan Antle este un crescător de animale acuzat că a creat un cult al personalității; Mario Tabraue, fostul mogul al drogurilor, care este implicat în traficul de animale și multe altele. Dacă acest lucru nu te atrage la această miniserie documentară, atunci nu știm ce va face.

Acest documentar a ajuns la 34,4 milioane de vizionări pe Netflix în 10 zile, transformându-l într-unul dintre cele mai vizionate serii de până acum. Criticii și telespectatorii o descriu drept „dezordonată, dar convingătoare” – în general confuză. Dacă vrei să iei parte la petrecerea pisicilor și pisicarilor, dă-i drumul!

 

Watch HBO's The Outsider Season 1 Online on NEON

The Outsider

The Outsider este o dramă americană de crimă horror bazată pe  romanul omonim scris de Stephan King, care a fost transformat într-o miniserie.

Serialul se desfășoară în Cherokee City, Georgia, unde se întâmplă incidente misterioase și oribile care duc la decese. Care sunt cauzele acestora? Ce stă în spatele lor? Tot ce vom spune că răul stă în spatele ei și trebuie oprit, cât mai curând sau mai multe persoane vor muri. Evident, acest lucru nu este foarte ușor de făcut. Oamenii din Cherokee vor trebui să treacă prin iad și înapoi pentru a rezolva situația. O vor face oare?  

Dacă îți plac poveștile întunecate, această miniserie poate fi perfectă pentru tine!

 

Ozark (MA+15) — COVERED. HUB

OZARK

Ozark este o dramă criminală americană, un serial de televiziune web transmis pe Netflix.

Povestea este despre o familie care a fost forțată să se mute în Ozark din cauza unei scheme de spălare a banilor care a eșuat. Trebuie să obțină banii înapoi și să își riscă viața pentru asta. Pe măsură ce unii îi vor pierde. Intriga te face să stai în ca pe ace, deoarece evenimentele imprevizibile apar atunci când te aștepți cel puțin.

Dacă îți place crima, cu acțiune care seceră și o schemă monetară: acest tip de serie poate fi tocmai pentru gusturile tale. 

 

Code 8 – Review | Sci-fi Thriller on Netflix | Heaven of Horror

CODE 8

Code 8 este un film canadian de science-fiction din 2019 pe Netflix despre Connor Reed, care prezintă superputerile și aventurile sale riscante. Lucrează cu un grup de infractori pentru a strânge bani pentru a-și salva mama bolnavă.

Acest film SF conține acțiune, dramă și valori familiale. Oameni cu superputeri cunoscute sub numele de, ei bine, Puteri. După ce au fost descoperite public de guvern, Puterile trebuie să-și înregistreze abilitățile pentru a le păstra „sub papuc”. În timp, acestea sunt combinate cu prejudecăți din partea societății ca fiind periculoase și, astfel, devin cetățeni de clasa a doua. Deoarece Reed și familia sa sunt cetățeni de clasa a doua, nu au bani pentru tratamentele mamei sale. Prin urmare, Reed lucrează împreună cu alte Puteri pentru a strânge bani pentru a-și salva mama.

Pus situații periculoase, Reed va reuși și va avea tot ce și-a dorit? Aau totul se va destrăma? aflați urmărindu-l acum!

 

Netflix's The Money Heist Part 4 (Spoiler Free) Review — Reel Anarchy

Money Heist 

Money Heist este un serial de televiziune de dramă criminală spaniolă, care are în vedere planificarea unui imens jaf. Echipa de hoți plănuiește  să  de a fure 2,4 miliarde de euro. Jaful se desfășoară pe mai multe zile, deoarece ei trebuie să construiască un tunel prin care să evadeze. Multe probleme ridică și cei 67 de ostatici. Seria are 4 sezoane, deci te va ține lipit de ecran mai mult timp pe Netflix.

Această serie a fost dezvoltată pentru a inversa relațiile tipice jafurilor și combină elemente ale acțiunii, thriller și suprarealism, fiind în același timp credibilă. Cinematografia fluctuează de la flashbacks-uri, salturile de timp, care cresc complexitatea poveștii și îi oferă fluiditate. Iar aceste elemente mențin spectatorii intrigați de-a lungul întregii serii.

Dacă dorești să urmărești un serial cu acțiuni ilegale, aceasta poate fi pentru tine!

 

All American Season 3: Release Date & Story Details | Screen Rant

All American

All American este un serial de televiziune cu sport  american. Este vorba despre un băiat de liceu din Crenshaw căruia i s-a cerut să joace în echipa Beverly Hills.

Două lumi se ciocnesc rapid, după ce el acceptă să joace pentru ei. Două familii, grupuri de prieteni, sunt amestecate și într-una dintre ele, nu este binevenit, întrucât nu este „suficient de bun” din cauza istoricului său.

Luptele și deciziile vor juca un rol imens în această serie, pentru a găsi alegerile și motivele pentru care face ceea ce face. Această serie este despre mai mult decât fotbal.  Este vorba despre moravuri și forță.

All American este inspirat de viața jucătorului de fotbal pro Spencer Paysinger.

 

Angel Has Fallen | Netflix

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen este un film de thriller american de acțiune din 2019, despre Mike Banning, care a fost acuzat de atacul președintelui american, Allan Trumbull.

Atacul unui roi de drone înarmate începe povestea. Acesta are loc imediat după ce Mike a fost promovat în funcția de director general al unei companii militare private de către președinte.

După atac, Make este trimis la închisoare, deoarece atacul a fost fabricat împotriva lui, fiind acuzat de intenția de a omorî președintele. Mike scapă de pușcărie și își sună soția spunându-i că este în închisoare și tot ce s-a spus despre el în presă nu este adevărat. El susține că îl va găsi și salva pe președinte, deoarece acesta este în pericol. Cine stă în spatele acestui atac și ce vrea?

Află din acest thriller de acțiune, realist care te va ține în suspans!

 

Unorthodox starring Alex Reid now available on Netflix — Grantham ...

Unorthodox

Unorthodox este o miniserie de dramă germano-americană bazată într-o oarecare măsură pe autobiografia lui Deborah Feldman din 2012, Unorthodox: The Scandalous Rejection of My Hasidic Roots pe Netflix.

Povestea se mișcă repede și o are în centru pe  Esty, în vârstă de 19 ani, care trebuie să se căsătorească din cauza presiunilor familiei ei.  Ea fuge de acasă și se mută  la Berlin din New York pentru a începe o viață nouă.

Nu îi este ușor, deoarece nu are bani sau unde să trăiască. Așa că cere ajutor mamei sale înstrăinate, care locuiește la Berlin. Se întâmplă mai multe evenimente în timp ce soțul ei vine să o găsească. Esty îl respinge și spune că este un nou început pentru ea.

 

The Stranger Season 2 : Release Date, Cast- Check It Out Now ...

The Stranger

Stranger este un serial de thriller britanic plin de mister, care înfățișează o familie de patru persoane și modul în care viața lor se zguduie când fetele tinere (străinul) apar în viața lor spunând secrete ascunse.

Povestea înconjoară misterele soției Corinne care a mințit despre o mulțime de informații cruciale. De exemplu, sarcina recentă și avortul spontan, care nu s-a întâmplat niciodată, întrucât nu era însărcinată în primul rând.

Soțul Adam vrea să obțină răspunsuri, dar Corinne pleacă pe neașteptate, deoarece povestea nu este completă și are nevoie de timp. Uciderea și sacrificiul animalelor urmează pe măsură ce o poveste devine complicată și mai antrenantă de urmărit. Seria a avut premiera pe Netflix.

 

The Circle

Circul este un reality show american. Concurebții trebuie să fie ei înșiși sau să își creezi o imagine prin aplicația Circle pentru a deveni cel mai cunoscut influencer, câștigând astfel, la finalul seriei 100.000 de dolari pe Netflix.

Concurenții se cunosc prin intermediul aplicației Circle pentru a afla despre fiecare pentru a-și nuanța personalitatea că să fie cea mai plăcută fără să se vadă față în față.

Serialul a fost comparat cu Big Brother sau Catfish și cu Black Mirror într-un fel.

Cheia este să vă mențineți identitatea reală sau ascunsă pentru a câștiga 100.000 USD de către concurenții care votează în cel mai bine cotat concurent.

Concluzie

Suntem siguri că vei găsi ceva care vă atrage atenția din aceste 10 sugestii. După cum arată la nivel global, oamenii se bucură cel mai mult de filme de acțiune, horror și dramele thriller. Distrează-te urmărindu-i!