vara

Top 3 sfaturi pentru a face economii în vara anului 2020!

Vara anului 2020 va fi diferită, nu neapărat mai rău, ci doar diferită. Depinde  de tine ce vei face pentru a te bucura de ea la maxim. În acest sens, îți oferim oferim trei cele mai bune sfaturi pentru a economisi bani în această vara. Iată ce poți modifica în categoriile de călătorii, fitness și produse alimentare:

  • Călătorește, dar fă vacanța mai accesibilă și la fel de plăcută
  • Rămâi în formă și sănătos, fără să petreci un timp departe de distracție și bunăstare
  • Și schimbă-ți obiceiurile alimentare, deoarece alternativele pot fi mai ieftine decât crezi

Călătorește cu un buget!

Călătoria în vara anului 2020 va fi sau ar trebui să fie mai mult liniștită, având în vedere că cel mai probabil vei rămâne în țară și vei explora noi stațiuni la nivel local. Dar asta nu înseamnă că nu vei avea parte de experiențe noi și pozitive. Însă, acest lucru te poate ajuta să economisești bani. 

Nu sta în Airbnb’s sau hoteluri!

Începem prin a spune acest lucru: nu sta la Airbnb sau hoteluri, dacă ai posibilitatea. De cele mai multe ori, acestea costă cât întreaga călătorie, deși nu te bucuri chiar atât de mult timp de ele. Pur și simplu nu merită, dacă stai să te gândești. 

Dacă afară este cald, campingul poate fi o alegere excelentă, dacă stai peste noapte. De fapt, poate fi distractiv să schimbi peisajul din când în când. Să ne imaginăm că vom dormi lângă plajă sau ocean și vom auzi valuri care se prăbușesc pe stânci, păsări ciripind. Sună prea bine ca să fie adevărat? Ghici ce, poate fi realitatea ta. Mai mult, dacă găsești un loc de camping gratuit, nu trebuie să plătiți plătești nimic pentru a avea această experiență glorioasă. Fără sute de lei pentru una sau două nopți, în acest fel poți economisi acești bani pentru ce dorești tu! Crezi că acest compromis este foarte mare?

Gătitul nu este chiar atât de rău!

Cheltuim foarte mulți bani pe mâncare. Dar merită? În secolul XXI, ar trebui să putem filtra dacă vrem să ne lăsăm influențați atât de mult de alții și stilurile lor de viață. De asemenea, nici de reclame nu putem scăpa. La fiecare colț ni se spune să cumpărăm una și alta, pentru că ne va fi mai ușor sau mai rapid, și că va ajunge la ușa ta în câteva minute. Sună grozav, nu? Este, dar din când în când putem prelua unele dintre aceste sarcini noi. 

Nu spunem că nu ar mai trebui să comenzi mâncare sau să mănânci în oraș. Nu, din când în când trebuie să ieși din rutină. Însă, trebuie să menții accentul pe o mică tratație pentru tine. Dacă ai găsi în fiecare zi acasă, ai economisi o mulțime de bani, deoarece fondurile pentru mâncare se duc cel mai probabil spre credite sau asigurări în majoritatea gospodăriilor. 

Avantajele gătitului sunt:

  • Economisirea banilor
  • Știi din ce este compusă exact în alimentația ta (în scopuri de sănătate)
  • Învățarea sau lucrul la abilitățile de gătit existente
  • Și petreci mai mult timp cu familia acasă

Crește-ti propriile legume

Cultivarea propriilor legume poate fi un lucru distractiv și grozav. Este proaspăt, fără substanțe chimice și amuzant de făcut ca hobby.

Pregătirea mâncărurilor

Pregătind mesele pentru mai mult de o zi vă poate economisi o mulțime de bani, deoarece nu ați merge la magazine atât de des. De asemenea, vă poate economisi timp în timpul zilei.

Rămâi activ fără sala de sport!

Pentru mulți dintre noi fitness-ul este un mecanism pentru a rămâne sănătos, cu toate acestea, nu trebuie să avem abonamente la sală pe timpul verii. Poți să ieși afară, desigur, păstrând distanța socială. Astfel, poți să rămâi activ alergând sau făcând sport în aer liber, în funcție de ce îți face plăcere.

Youtube

Trecerea de la sală la exerciții acasă o poți face folosind videoclipuri YouTube. Cei mai mulți dintre noi avem acces la această platformă.  Dacă citești acest articol, atunci poți să cauți și tutoriale cu exerciții pe YouTube. Vei găsi mii și mii de videoclipuri care se potrivesc doar nevoilor tale. Și este gratuit! În acest fel îți poți pune banii de abonament deoparte pentru aventurile tale din vara anului 2020!

Schimbarea mașinii

Mai mult decât atât, pune-ți mașina în repaus și scoate bicicleta de la naftalină pentru a merge în diferite locuri. Făcând acest lucru vei reduce cheltuielile 100% deoarece nu va mai trebui să îți faci griji pentru combustibil, parcare, asigurări sau vizite la service-ul auto. Iar folosind bicicleta sau mergând pe jos vei depune efortul fizic necesar.  

Concluzii

Economisirea banilor poate fi ușoară dacă ai instrumentele și mentalitatea potrivite pentru a-ți schimba rutina. Poate părea greu, dar cu timpul vei vedea că nu este. Ca exemple arătate în acest blog, poți găsi un înlocuitor pentru o mulțime de lucruri. Iar cauza este extraordinară, deoarece poți redirecționa fluxul de bani pentru a economisi și utiliza acești bani pentru o călătorie, concediu sau pentru a ține pasul cu noile tehnologii. Încearcă și nu vei regreta! Pentru a găsi mai multe informații utile despre economiile de bani, consultă blogul nostru!