Cum functioneazã?

La Monily, acordarea unui credit rapid online nebancar se realizează întotdeauna în siguranță, într-un mod rapid și convenabil. Aflați mai multe detalii despre procesul de solicitare a împrumutului și despre primirea banilor mai sus.

Pasul 1:

Solicitați un credit rapid online utilizând aplicația noastră securizată.

Spuneți-ne puțin despre dvs. și despre suma pe care ați dori să o împrumutați. Vom satisface nevoile dvs. cu ajutorul rețelei noastre avansate de creditori și vă vom conecta la un creditor în timp real. Procesul de găsire a unui credit online Chișinău și-n Moldova este complet gratuit și vă oferă un nivel foarte ridicat de aprobare.

Pasul 2:

Intrați în legătură cu creditorul dvs.

Puteți obține aprobarea pentru cererea dvs. în termen de 5-20 de minute de la finalizarea procesului de identificare. Nu trebuie să așteptați ore sau zile. Dacă găsim un creditor care vă poate satisface nevoile financiare, veți fi redirecționați instant către site-ul creditorului. Odată redirecționat către site-ul acestuia, vi se vor oferi instrucțiuni suplimentare pentru a finaliza cu succes procesul de obținere credit rapid online fara acte.

Pasul 3:

Finalizați împrumutul, obțineți banii!

După finalizarea și semnarea contractului de împrumut cu creditorul la sucursala acestuia, o să puteți alege între două opțiuni: fie obțineți banii în numerar, fii îi primiți în contul dvs. bancar. Puteți obține banii în aceeași zi, însă dacă alegeți transferul bancar, ar putea dura până la 24 de ore până banii vor ajunge în contul dvs. bancar.

Serviciul de identificare a celei mai bune oferte la Monily durează doar câteva minute, iar de la început până la sfârșit, aveți controlul complet asupra ofertei dvs. de împrumut.

Puteți accepta sau respinge oferta de credit rapid fără nici o obligație de a continua.

Doriți să aflați mai multe despre acest proces? Citiți secțiunea cu Intrebări frecvente!

Sunteți gata să aplicați? Începeți procesul de aplicare pentru un împrumut rapid online chiar acum!