Recenzie CreditPrime.md Credit Online

Jumlah pinjaman1000 – 10 000 MDL
Termen împrumut5 – 30 zile
Rata dobânziiîntre 0.9% (pe zile)
DAE pornind de la 324%
Varsta solicitantde la vârsta de 22 -70 de
Vei primi baniin maxim 3 ore

CreditPrime.md este unul dintre cele mai noi servicii de creditare iute din Republica Moldova. Dedicat tuturor cetățenilor care au nevoie de bani pe loc, indiferent de momentul aplicării, pe site-ul www.creditprime.md, poți obține un împrumut chiar și-n weekend. Primești între 1000 și 4000 Lei oricând ai nevoie, iar primul credit de la această companie este gratuit!

Aplică acum pentru a primi aprobarea în mai puțin de câteva minute și banii oriunde pe teritoriul Republicii Moldova, în cont sau în numerar. Cea mai iute companie de credite online din România este acum la dispoziția ta și în Moldova!

Credit Prime - CreditPrime.md logo - credit online

Cum pot obține și rambursa un împrumut iute de la CreditPrime?

Dacă ai nevoie de bani cu împrumut, atunci poți să-ți creezi un cont pe site-ul Credit Prime. Avantajul deținerii unui cont este dat de faptul că imediat ce ai nevoie de bani nu mai este necesară re-completarea formularului de aplicare pentru un nou credit. În plus, credit prime îți oferă posibilitatea de a participa la promoțiile organizate de companie pentru clienții fideli, care pot primi înapoi până la 10% din valoarea unui împrumut.

Tot ceea ce trebuie să faci este să reîntorci creditul la timp, pentru că numai așa o să ai parte de o mulțime de avantaje din partea acestui creditor online. Dacă ai nevoie de credite online de calitate atunci trebuie să îndeplinești următoarele condiții impuse de către Creditprime.md:

  • Vârsta ta trebuie să fie de cel puțin 22 de ani;
  • Trebuie să deții cetățenie moldoveană;
  • Este necesar să ai venituri care să poate fi verificate;
  • Să ai un număr de telefon mobil și o adresa de email pentru menținerea corespondenței și a notificărilor.

Poți aplica oricând îți trebuie bani împrumut, dat fiind faptul că CreditPrime.md este disponibil non-stop. Orice solicitare trimisă este analizată, verificată și clientului îi este trimis un răspuns prin sms, în ceea ce privește confirmarea aprobării creditului. Următorul pas este să se semneze contractul de împrumut, iar beneficiarul să indice care este modul în care dorește să primească banii (în numerar, pe card sau în contul bancar personal). Perioada de timp pentru care se poate face un credit iute este cuprinsă între 5 zile și 30 de zile.

Trebuie reținut faptul că întoarcerea banilor la timp îi oferă beneficiarului avantajul de a obține o ofertă personalizată de împrumut, după a rambursat cel puțin 10 credite. În plus, acesta este calificat automat pentru a participa la promoția CashBack, care îi oferă 10% din suma împrumutată înapoi. Aplică și tu acum pentru un credit online de la credit prime și descoperă toate beneficiile oferite de acest creditor!

Credite online oriunde în Republica Moldova și oricând ai nevoie (non-stop)!

Unul dintre multiplele avantaje oferite de către CreditPrime este faptul că poți obține primul credit fără să plătești niciun fel de dobândă! Adică, poți împrumuta între 1000 și 4000 Lei, fără să fie nevoie să mai adaugi nici măcar un Leu, dacă întorci banii la timp (depășirea perioadei stabilite pentru returnarea banilor atrage plata unor dobânzi de penalizare și aplicare ratei de dobândă corespunzătoare).

Acest serviciu de creditare nebancară este disponibil oriunde pe teritoriul Republicii Moldova, dar nu uita că trebuie să semnezi contractul de împrumut în forma finală doar la una dintre sucursalele creditorului. Pe www.creditprime.md poți să avansezi în ceea ce privește facilitățile de care te vei bucura la fiecare nou împrumut contractat. Ai la dispoziție 4 categorii (Începător, Expert, Partener și VIP), fiecare dintre aceste clase oferindu-ți acces la diverse avantaje, pe care le poți descoperi imediat ce ai accesat și întors banii din primul credit.

CreditPrime.md – avantaje cât cuprinde și împrumuturi online personalizate!

Pentru toți moldovenii care aplică pe CreditPrime, această companie de creditare nebancară le oferă numeroase avantaje:

  • Bani înapoi și posibilitatea de a obține împrumuturi personalizate (după întoarcerea la timp a primelor 10 credite online accesate);
  • Între 1000 – 4000 Lei fără dobândă și până la 10 000 Lei ulterior, cu o dobândă personalizată;
  • Nivel de accesibilitate maxim, doar pe baza unui cont creat pe  www.creditprime.md;
  • 4 clase de împrumuturi, cu beneficii diferențiate pe categorie;
  • Posibilitatea de prelungire a termenului de plată în caz de întârzieri;
  • Bani împrumut oricând și oriunde este nevoie în Republica Moldova.

Descoperă chiar acum avantajele oferite de creditprime, aplică pentru un împrumut cu dobândă de 0% și apoi pentru alte credite online. Obține avantaje unice pe piața de creditare din Moldova și bucură-te de un sprijin financiar de fiecare dată când ai nevoie de bani împrumut cu Creditprime.md!