economisești

Cum economisești bani pe rechizite la începerea școlii?

Noul an școlar se apropie, iar reclamele își fac prezența puternic în magazine, TV și pe social media. Este din nou acea perioadă a anului, când august se încheie, iar luna septembrie vien cu noi așteptări cu privire la aul școlar care va începe. 2020 a fost un an diferit, dar rutina obișnuită a achiziționării de noi materiale și toate elementele esențiale este încă aici. S-ar putea ca finanțele să nu fie de partea ta, dar Monily are sfaturi despre cum să economisești schimbând ușor comportamentul de cumpărare și a mentalității din spatele ei!

Vom vorbi despre:

  • Brandul nu este important!
  • Cantitatea nu este cheia!
  • Produsele nu reflectă abilitățile tale!

Dacă ești interesat de acest subiect, continuă să citești acest articol. 

Brandul nu este important!

Când vine vorba de cumpărarea de ghiozdane, caiete, pixuri, copiii vor fi atrași de rechizite cu logo-ul anumitor mărci, deoarece par „mai cool”. Dar, atunci când starea ta financiară nu este tocmai roz, cel mai important este să nu investești în branduri sau în produse de lux. Dacă produsul generic funcționează și își îndeplinește scopul, asta este tot ce contează. Economisești schimbând unele produse superioare cu cele obișnuite și astfel, poți folosi banii rămași mai târziu sau pentru a cumpăra produse suplimentare. folosiți banii pentru mai târziu sau folosiți-i pentru a cumpăra ceva suplimentar.

Cantitatea nu este cheia!

Noul an școlar vine cu entuziasm în legătură cu noua ofertă de cumpărături. Copiii bâzâie cu entuziasm să aleagă elementele esențiale care le plac cel mai mult. Dar, în acest proces, numărul obiecte care au fost puse în coș poate întrece, cu ușurință, limita. Părinții trebuie să fie conștienți de ceea ce este esențial și ce nu, așa că principala cheie atunci când fac cumpărături pentru rechizite este să cumpere minimum necesar. Dacă copilul tău consumă sau termină ceva anume, îl poți achiziționa cu ușurință mai târziu. În acest fel, părinții pot economisi și nu îți vor goli contul bancar la o singură ieșire la cumpărături. 

Produsele nu reflectă abilitățile tale!

Știm că este mai ușor spus decât să accepți faptul că poți trăi fără un rucsac de marcă! În multe cazuri, marca nu schimbă nimic, singurele lucruri diferite sunt sigla și prețul. Mai mult decât atât, produsele fără marcă pot fi chiar mai bune calitativ și mult mai ieftine în unele cazuri, deci vei economisești , în definitiv, bani! Pasiunea și curiozitatea copiilor nu provin de la lucruri, ci din felul lor de a fi. Treaba părinților este de a schimba mentalitatea copiilor și de a-i învăța să nu aleagă tot ce este mare și strălucitor, deoarece nu aceasta este cheia succesului. Copiii pot să se integreze fără a avea lucruri costisitoare, deoarece totul depinde de educația primară și de subestimarea valorilor materiale. 

Concluzie

Nu spunem asta: părinții nu ar trebui să nu-și trateze copiii cu ceva special, ci o pot face! Dar în situațiile în care banii nu cad din cer, trebuie să te gândești la alte opțiuni și la ce înseamnă materialismul. Materialismul nu este cheia succesului! Acestea fiind spuse, economisește bani cu sfaturile noastre și ne vei mulțumi mai târziu. Cu toate acestea, evenimentele actuale care au afectat întreaga lume au făcut ca veniturile să se micșoreze. Monily poate da întotdeauna o mână de ajutor în situații de genul acesta, deoarece copiii sunt viitorul nostru!