Împrumut online

Împrumut Online și Stigmat în Jurul Lor în Societate!

Împrumut online au fost ilustrate în mod negativ în ultimul timp. Însă, de obicei, clienții care se împrumută pentru prima dată consideră că sunt utile în situații dificile.

Prin urmare, de ce sunt atât de multe răspunsuri negative la acest subiect? Stigmatizare: Noi spunem că da. De ce? Deoarece unii oameni au creat o întreagă mitologie în jurul lor pentru a insufla ideea că nu este bine să aplici pentru credite nebancare. Dar nimeni nu spune și cum au ajuns la aceste concluzii.

Din punct de vedere statistic, majoritatea analizelor arată că piața împrumuturilor de nevoie personale crește în fiecare an, chiar și în Moldova. Dacă în 2015 suma totală a împrumuturilor oferite a fost de 72 de miliarde de dolari, în 2020 aceasta s-a dublat la 150 de miliarde de dolari. Acestea au intrat în mainstream și sunt folosite de oameni cu venituri diferite, de etnii și religii diferite. 

De asemenea, nu există foarte multe statistici negative cu privire la împrumuturile rapide. Însă, probabil te întrebi de unde vine toată această negativitate.

Social media și televiziunea sunt principalele vinovate pentru stigmatizarea creditelor nebancare. Aceste surse media ne hrănesc cu informația cerută. Însă, în general se axează pe știri negative și nu iau în considerare poveștile de succes. Din acest motiv am fost „dresați” să nu avem încredere în împrumuturi.

 

Ce trebuie să te întrebi înainte de a aplica pentru un împrumut online?

Trebuie să fii responsabil atunci când împrumuți bani! Cu toții am auzit această zicere de prea multe ori, nu?

Din păcate, unii oameni care împrumută bani nu înțeleg că nu este o simplă vorbă ci un avertisment. Odată ce ai împrumutat banii este responsabilitatea ta să ai grijă cum înapoiezi suma.

Această propoziție are scopul de a te face să gândești

Am nevoie de acești bani? Și mai important, pot să îi plătesc înapoi?

Unii oameni nu se gândesc la acest aspect.

Prin urmare, încep problemele legate de plata ratelor. Unii oameni care primesc un împrumut online, îl iau fără să aibă în vedere impactul asupra bugetului personal pe termen lung. Îți poate afecta scoringul de credit (FICO) iremediabil.

Peste câțiva ani, atunci când vei vrea să îți cumperi o locuință și aplici pentru un credit ipotecar, sau poate vei dori să începi o afacere, băncile nu îți vor aproba împrumutul. Iar motivul principal va fi acest împrumut pe care nu l-ai plătit la timp, conform condițiilor contractuale.

Acesta este elementul care duce la percepția negativă despre împrumuturile online. Acești oameni îți proiectează furia asupra unui credit luat cu mult timp în urmă. Astfel, oportunitatea de a aplica la un împrumut rapid nebancar devine indezirabilă. Dar iată ce trebuie să faci pentru a nu ajunge în această situație.

 

Cum te pregătești înainte de a lua un împrumut online

Ai văzut ce se poate întâmpla dacă nu ești responsabil atunci când iei un împrumut. Însă, poți să iei această decizie informat, așa cum trebuie. Iată cum! 

E simplu. Gândește-te!

  • Creează un buget personal
  • Planifică, astfel încât tot procesul să fie acoperit
  • Gândește-te la viitor, deoarece îți va crea o perspectivă reală
  • Apoi împrumută-te

Buget

Este foarte important să știi cât de mult câștigi și de cât de mult ai nevoie. Unii oameni își notează pe hârtie și alții folosesc aplicații. Depinde de preferințele tale. Este foarte important să știi cum arată bugetul personal. Împarte-l pe categorii, pentru a vedea unde se duc banii în fiecare lună. Astfel, vei putea să renunți la unele nevoi, pentru a ieși în câștig.

Planifică

Odată ce ți-ai creat un buget personal, poți să începi să planifici. Bugetul îți permite să vezi cât de mult cheltui pentru fiecare categorie creată de tine. Astfel, afli și cât de mulți bani îți permiți să înapoiezi lunar pentru un credit rapid, cu alte cuvinte cât de mare poate să fie rata. Prin urmare, vei putea calcula cât de mare este creditul pe care îl poți lua. 

Viitorul

Trebuie să te asiguri că bugetul și planificarea făcute de tine sunt potrivite pentru stilul tău de viață. Astfel, nu te vei sabota aplicând spontan pentru un împrumut de bani. Nimic nu poate merge rău, deoarece vei fi mereu pregătit să iei o decizie financiară importantă. 

Tu controlezi banii și nu invers! 

Monily pentru siguranță

Serviciul nostru nu îți dorește ca viața ta să devină nefericită. Ci din contră, noi ne dorim să îți îndeplinești toate scopurile și în definitiv, să ai succes în viață, în special acum, când știi ce trebuie să faci. Oricând ai nevoie de un mic imbold, noi suntem aici ca să te ajutăm!