Întrebări frecvente

Știm că nu vă putem răspunde la fiecare întrebare pe care o aveți, dar, am compilat cele mai frecvent adresate întrebări și am creat această secțiune unde găsiți răspunsurile pentru acestea. Desigur, în măsura în care răspunsurile legate de creditele online nebancare din Moldova nu sunt elocvente pentru dvs, un simplu email expediat pe adresa noastră de email (info@Monily.md) o să vă ofere răspuns la orice întrebare aveți.

Aveți nevoie de un credit rapid?

Serviciul nostru de căutare credit rapid online le oferă tuturor persoanelor care îndeplinesc condițiile impuse de către companiile de creditare cele mai bune împrumuturi cu un nivel foarte ridicat de aprobare. De aceea, în numai câteva minute o să primiți o ofertă pe care nu o puteți refuza, pentru că va fi exact ceea ce aveți nevoie. Iar marele avantaj pe care vi-l oferim:  vă punem la dispoziție o selecție de top a celor mai benefice credite urgent online!

Care este modul în care funcționează serviciul Monily?

Acest serviciu este bazat pe o tehnologie avansată care permite filtrarea celor mai avantajoase oferte de împrumut online disponibile pe piața din MD. Pur și simplu, dacă aveți nevoie de un credit online Chișinău sau în orice parte a țării, site-ul nostru, Monily, va oferă acces instant la cele mai bune împrumuturi. Aplicați rapid printr-un formular simplu și în maxim 30 de secunde primiți cele mai bune oferte de credit rapid online fără acte. Și-n maxim 10 minute obțineți și creditul dorit!

Există condiții speciale pentru obținerea unui credit rapid online fără adeverință de venit?

 • Nu. Pur și simplu am selectat cele mai bune oferte de pe piața din Moldova, bazându-te pe un minim de  cerințe din partea creditorilor. Iată care sunt aceste criterii de selecție pentru a beneficia de un credit rapid online nebancar cu rapiditate maximă:
  • Cetățean al Republicii Moldova
  • Documente de identitate valabile
  • Vârstă între 18 și 70 de ani
  • Număr de telefon mobil valid
  • Cont bancar (sau puteți solicita banii cash)
  • Cu sau fără venituri lunare stabile
  • Posibilitatea de a rambursa la timp împrumutul

  Totul este simplu și rapid, așa că la noi, un împrumut urgent online este mereu ușor de obținut. Aplică Acum pentru a vă convinge!

Care sunt costurile utilizării serviciului Monily?

Nu vă costă nimic să accesați serviciile oferite de site-ul nostru, așa că accesați și dvs. un credit rapid online fără acte de pe Monily.md!

Cum știu dacă mi-a fost aprobat împrumutul?

Compania creditoare al cărui împrumut online l-ați ales și pentru care ați aplicat o să vă anunțe imediat dacă ați obținut sau nu creditul. De obicei, metodele de anunț sunt prin SMS, email sau prin apel telefonic.

Care este programul de lucru în care pot aplica pentru obținerea unui credit rapid online fără acte?

Monily este un serviciu disponibil non-stop, așa că puteți completa și expedia solicitarea pentru credit oricând doriți, Țineți cont însă de programul de lucru al companiei al cărui împrumut l-ai solicitat. În general, solicitările primite în timpul programului de lucru sunt analizate cu rapiditate, dar primirea banilor este condiționată de metoda de plată aleasă (cash sau prin transfer bancar).

Putem afla mai multe informații despre rata de dobândă și alte tipuri de dobânzi aplicate creditului?

Trebuie să vă reamintim că serviciul nostru de credit rapid online operează doar la nivel de căutare și filtrare oferte, ceea ce înseamnă că noi nu suntem o companie creditoare, ci doar vă prezentăm cele mai bune oferte de pe piața din Moldova. De aceea, toate informațiile exacte despre costurile legate de un credit rapid online nebancar sunt disponibile numai prin contactare directă a companiei creditoare în momentul în care stabiliți toate detaliile legate de împrumut.

Care este suma maximă care poate fi împrumutata și perioada de rambursare?

Noi lucrăm cu o serie de companii care oferă credite online urgente de până la 12000 Lei, pentru o perioada de maxim 65 de zile. Nu uitați că valoarea unui credit va fi mai mică pentru cei care împrumută pentru prima dată, iar persoanele care își achită la timp creditele rapide contractate se vor bucura de creșterea limitei de împrumut la următoarea solicitare.

Cât de rapid poate fi obținut un credit rapid?

Monily îți garantează obținerea unui împrumut urgent online cu maximă rapiditate, majoritatea clienților care au solicitat bani împrumut prin intermediul site-ului nostru primind banii de care aveau nevoie într-un interval cuprins între 15 minute și 24 de ore.

Pot obține credite online nebancare și persoanele cu debite restante sau rău-platnicii?

Da, pentru că noi colaborăm și cu astfel de companii care acceptă astfel de solicitări, pentru că toate lumea merită o a două șansă. Spre deosebire de bănci și instituțiile bancare, companiile de credit rapid le oferă și celor care nu și-au plătit la timp diverse împrumuturi și care sunt înscriși în Biroul de Credit posibilitatea de a obține bani împrumut.

Este nevoie de vreo garanție pentru a obține un astfel de împrumut?

Nu, pentru că discutăm de sume mici de bani, companiile nebancare nu solicită niciun fel de garanție de natură mobiliară sau imobiliară.

De ce este nevoie de datele mele personale?

Fiind vorba despre bani, este cât se poate de normal ca să existe niște date valide, de aceea toate companiile care oferă astfel de împrumuturi solicită prezentarea unor dovezi privind identitatea. Nu trebuie să vă îngrijorați că datele dvs personale vor fi folosite în alte scopuri decât cele menționate în contract și nici că acestea nu sunt în siguranță.

Monily utilizează un sistem de protejare a datelor foarte avansat, pe bază de criptare, așa că totul este în perfectă siguranță!

Pentru mai multe detalii despre modul de colectare a informațiilor cu caracter personal, vă rugăm să accesați secțiunile de Termeni și Condiții și Politica de Confidențialitate de pe site-ul nostru.

În cazul în care secțiunea de Întrebări Frecvente nu v-a fost de folos, atunci așteptăm un email pe adresa noastră pentru a vă lămuri asupra problemei dvs. cu maximul de rapiditate. Sau puteți utiliza formularul de aplicare pentru a obține cât mai repede creditul rapid de care aveți nevoie!

Formular de Aplicare