Recenzie Kreddy: credite online în Moldova

Jumlah pinjaman3500 – 10000 Lei
Termen împrumut2 – 12 luni
Rata dobânziiPrimul imprumut 0%
începând de la 40%
DAE pornind de la min 132.84% max 221.67%
Varsta solicitantde la vârsta de 18 -70 de
Vei primi baniin maxim 3 ore

Află cum poți obține bani împrumut până la 12000 Lei cu o perioadă de rambursare de până la 1 an, rapid și fără multe documente.

PRO

 • Poți obține credite de până la 12000 Lei
 • Perioadă de grație de 3 luni
 • Examinarea cererii în maxim 20 de minute
 • Virarea banilor în 10-15 minute de la aprobare
 • Perioadă de rambursare de până la 12 luni

CONTRA

 • Comision de prelungire termen de plată de 30% din suma creditată
 • Comisioane de achitat la ridicarea banilor în numerar
 • Este necesar un istoric de creditare ireproșabil

De ce să optezi pentru serviciile de împrumut Kreddy?

Kreddy este un serviciu de împrumuturi rapide din Moldova, care se adresează tuturor celor care au nevoie de bani. Conceput pentru a oferi o soluție financiară de urgență celor care necesită sume de bani pentru rezolvarea diverselor probleme din viața cotidiană, Kreddy MD este un ajutor de nădejde pentru cei aflați în nevoie.

Poți contacta până la 12000 Lei pentru o perioadă de până la 1 an, iar dacă accesezi astăzi un împrumut rapid online vei plăti prima rată abia peste 3 luni! Tu vrei un credit super avantajos de la Kreddy?

Caracteristicile împrumutului de la Kreddy MD

Kreddy Moldova înseamnă rapiditate în procesarea solicitării de împrumut, acordarea de credite succesive și o dobândă care este accesibilă tuturor. În plus, acest creditor se remarcă printr-o serie de beneficii și facilități pe care le ofere clienților săi, precum:

 • Depunerea solicitării se realizează în orice sucursală Kreddy MD, online sau prin telefon (dacă ești un client repetat);
 • Examinarea cererii se realizează în maxim 20 de minute, iar alocarea banilor în 10-15 minute de la obținerea aprobării;
 • Se poate aplica numai pe baza unui act de identitate;
 • Banii pot fi ridicați și în numerar, iar dacă se optează pentru ridicarea acestora dintr-o sucursală Kreddy, clientul va plăti 0% comision;
 • Posibilitatea de a prelungi durata de înapoiere a creditului ori de câte ori dorești (contra achitării unui comision în valoare de 30% din suma creditată).

Dacă dorești să te bucuri și tu de toate aceste avantaje împrumuți acum și plătești abia peste 3 luni!

Modalitățile de aplicare pentru un credit Kreddy

În situația clienților noi, aceștia poți depunere solicitarea de credit atât online, cât și la sediul companiei. Pentru cei care deja sunt clienți înregistrați, aceștia pot obține împrumutul și prin telefon. După obținerea aprobării online este necesară semnarea contractului, operațiune care poate fi efectuată atât  la sediul companiei, cât și în filialele partenerului Darwin.

Banii sunt virați pe card sau în contul bancar ori pot fi ridicați în numerar de la sediul companiei (caz în care nu se plătește niciun comision) ori de la Poșta Moldova sau Bc Victoriabank SA (comisioane de 1% și 1,5%).

Condițiile de accesare a unui credit Kreddy

Pentru că este un ajutor de nădejde al celor aflați în dificultate financiară, Kreddy MD le pune la dispoziție acestora următoarele facilități:

 • Accesarea creditului de către orice persoană care are cetățenie moldoveană și care are o etate cuprinsă între 18 și 70 ani;
 • Se poate obține un împrumut cu o valoare cuprinsă între 3500 și 12000 Lei, pentru o perioada de 2-12 luni, cu posibilitatea de prelungire a termenului de returnare contra unui comision de rescadențare;
 • Nu este nevoie decât de un document de identitate;
 • Nu sunt impuse condiții legate de co-debitori, garanți sau garanții;
 • Clientul este notificat printr-un SMS cu 2 zile înainte de data efectuării plății;
 • Clienții repetați poți obține un nou împrumut prin telefon;
 • Reducere de 10% din credit, dacă banii sunt virați prin transfer bancar sau pe cardul bancar al solicitantului.

Este recomandat să se opteze pentru virarea banilor direct pe card sau în contul bancar al solicitantului, evitându-se în acest mod plata unui comision de transfer. În același mod se petrec lucrurile și dacă se alege varianta ridicării banilor în numerar dintr-o sucursală Kreddy MD (comisionul va fi în valoare de 0%).

Spre deosebire de aceste metode, modalitatea de ridicare a banilor de la un oficiu al Poștei Moldova sau de la orice sucursală BC Victoriabank SA este pasibilă de plata unui comision (pentru Poștă, valoarea este de 1,5 % din suma creditată, iar pentru Victoriabank este de 1%). Chiar dacă există posibilitatea prelungirii contractului de împrumut pe termen nelimitat, utilizarea acestei opțiuni echivalează cu asumarea plății unui comision de rescadențare în valoare de 30% din suma împrumutată.

Reține că și în cazul rambursării banilor, recomandat este să te folosești de transferul bancar sau plata în numerar la sediul Kreddy MD, pentru că nu vei plăti niciun fel de comision.

Asistență clienți

Compania de credite nebancare rapide Kreddy are un program de lucru de luni până vineri, între orele 9-20 și în weekend, între orele 9-17. Serviciul de asistență clienți poate fi contactat telefonic, pe email, What’s App sau pe Facebook.

Concluzie

Dacă îți dorești să te bucuri cu adevărat de beneficiile puse la dispoziție de către Kreddy Moldova, optează pentru cele mai avantajoase soluții financiare propuse de către acest credit. În acest fel te vei bucura de un credit de până la 12000 Lei, pentru o perioadă de 12 luni și cu 3 luni de grație, în cele mai bune condiții de împrumut! Aplică și tu pentru un credit online de la Kredy și plătește abia peste 3 luni!