Recenzie Sebo.md :  Până la 6500 lei GRATUIT!

Jumlah pinjaman1000 – 10000 Lei
Termen împrumut7 – 30 zile
Rata dobânziiPrimul imprumut 0%
între 13.9%
DAE pornind de la 325.35%
Varsta solicitantde la vârsta de 18 -65 de
Vei primi baniin maxim 5 minute

Sebo Credit – fast loans up to 10000 MDL and long-term credits up to 20000 MDL in very advantageous terms!

PRO

 • Împrumuturi de până la 20000 MDL pentru 48 de luni
 • Credit doar cu buletinul și 0% dobândă până la 6500 MDL
 • Pot aplica și persoanele fără venituri stabile
 • Condiții contractuale mai avantajoase pentru clienții bun platnici la următoarele împrumuturi
 • Primești banii împrumut în 5 minute

CONTRA

 • Nu pot aplica decât persoanele cu un istoric de creditare pozitiv
 • Dobândă penalizatoare pentru ziua de întârziere între 1,5% și 2,5%
 • Se solicită un comision de plată pentru prelungirea termenului de împrumut

Caracteristicile Sebo credit online

Sebo.md este unul dintre creditorii de top din Moldova, care le pune la dispoziție clienților variate posibilități de împrumut. Există două variante de credite online Moldova, atât pe termen scurt, cât și pe o perioadă mai îndelungată:

 • în primul caz, de la Sebo se poate împrumuta între 1000 și 10000 MDL, pentru o perioadă de 7, 14 sau 30 de zile;
 • în cel de-al doilea caz, poți accesa un credit Sebo, poți obține un credit între 1000 și 20000 MDL, pentru perioade de 6, 12, 24, 36 și 48 de luni;

Dacă te afli la primul împrumut pe termen scurt, condițiile creditului sunt foarte avantajoase, în special pentru cei care vor să obțină maxim 6500 MDL. Nu trebuie să plătești niciun fel de dobândă pentru acest Sebo credit online, ceea ce este un beneficiu major pentru orice persoană care are nevoie de bani urgent.

Cu excepția valorii dobânzii de penalizare care se aplică pentru cei care întârzie la înapoierea unui credit rapid Sebo (care este cuprinsă între 1,5% și 2,5%), avantajele acestor credite online Chișinău sunt multiple:

 • Pot fi obținute de orice cetățean din Moldova (poate fi din Chișinău, Bălți ori orice altă localitate din Republică, care îndeplinește condițiile legate de cetățenie, carte de identitate și istoric de creditare);
 • Pot aplica atât persoane cu venituri ce au caracter stabil, cât și cele fără loc de muncă (fără venituri stabile);
 • Se pot obține fără gaj, doar cu buletinul, fiind vorba despre credite online Moldova.
 • Sumele care se pot obține sunt de 1000-10000 MDL (credite online rapide) și 1000-20000 MDL (împrumuturi pe terme lung);
 • Creditele urgente se obțin pe perioade de 7, 14 și 30 de zile, iar cele pe termen lung pe 6, 12, 24, 36 și 48 de luni;
 • Primul credit Sebo se poate obține fără plata vreunei dobânzi (0%), în limita a 6500 MDL și numai pentru cei care îl accesează pentru prima dată;
 • Program de lucru săptămânal (inclusiv în weekend) între 10-19.

Este foarte simplu să obții un credit rapid sau pe termen îndelungat de la Sebo, așa că aplică acum pentru a obține banii în mai puțin de 5 minute!

Cum aplici pentru un credit Sebo Moldova

Intră pe sebo.md credit pentru a completa formularul online, doar pe baza unui număr minim de informații:

 • Nume și prenume aplicant;
 • IDNP-ul introdus corect;
 • Numărul de telefon;
 • Datele legate de ziua de naștere și sex.

Mai ai nevoie de o parolă și poți obține un credit Sebo gratis. Dacă ești la a doua solicitare și deja ai mai împrumutat, acest nou Sebo credit Chișinău poate fi obținut mult mai simplu. Nu uita că poți solicita un credit și prin telefon sau personal, fiindcă poți solicita un Sebo credit filiale Chișinău cu obținerea banilor în cel mai scurt interval de timp (disponibil în oricare dintre oficiile Sebo MD).

Informații despre termenii de rambursare a împrumuturilor de la Sebo

Dacă ai depus pe Sebo.md cerere online sau ai aplicat prin telefon ori direct la adresa Sebo, ți-a fost aprobată solicitarea și ai primit banii în mai puțin de 5 minute, înseamnă că ești încă un client fericit al acestei companii. Cu toate acestea, nu uita că trebuie să dai banii înapoi, fiindcă orice întârziere de la plată înseamnă între 1, 5 și 2, 5 procente penalizare, aplicate pentru fiecare zi de întârziere.

Poți beneficia de la Sebo credit și de posibilitatea de a prelungi termenul de returnare cu 7, 14 sau 30 de zile pentru un împrumut urgent online sau cu o luna pentru cele pe termen lung. Există și o limitare în ceea ce privește perioada minimă de împrumut, care este de 7 zile pentru un sebo.md credit pe termen scurt și de 3 luni pentru unul pe termen lung.

Suport și Ajutor Clienți

Sebo.md dispune de unul dintre cele mai bine dotate servicii de asistență a clienților. Poți obține ajutor atât prin email, cât și prin telefon sau chat-ul live. Dacă ai orice fel de solicitare, dorești asistență pentru completarea unui formular de obținere un Sebo credit ori diverse alte întrebi, reprezentanții acestui serviciu sunt mereu de mare ajutor.

În plus, există și posibilitatea contactării reprezentanților companiei în oficiile acesteia din Chișinău, Bălți și multe alte localități din Moldova.

Concluzie

Este foarte simplu și avantajos să obții un împrumut de la Sebo! O poți face online (sebo.md credit), prin telefon sau un oficiile creditorului, unde poți obține între 1000 și 20000 MDL, pentru 7, 14, 30 zile sau 6, 12, 24, 36 ori 48 de luni. Aplică acum și bucură-te de primirea banilor în mai puțin de 5 minute!